koningspoedel contact: wil je in contact komen met ons?

koningspoedel: Contact

 

harlekijnpoedel koningspoedel

Wij hebben 3 Koningspoedels: een Tuxedo Brindle Harlekijnpoedel, een grijze maar harlekijnpoedel verervend en een black and tan poedel.

Hiernaast hebben we ook een Tibetaanse Terriër.

We hebben elk jaar een nestje dus wanneer je interesse hebt in een pup van één van onze honden, kun je ons mailen of bellen.

Als je in contact wilt komen met één van onze honden of met ons:

Jac en Yolande Mollen

040-8445505

ymollen@gmail.com

facebook pagina

Het is altijd mogelijk om vrijblijvend een afspraak te maken om eens kennis te maken met de honden en ons. Oog in oog met een koningspoedel? Bel of mail!

harlekijnpoedel

 

 

32 gedachten over “koningspoedel contact: wil je in contact komen met ons?”

 1. Goedendag, wat een mooie poedels heeft u. Wij zijn op zoek naar een koningspoedel pup, en zagen die brindle kleur en die vonden we wel heel mooi. Ook de grijze vinden we erg mooi. Wij zouden graag op de hoogte gehouden willen worden over een mooi groot brindle reutje of grijs reutje.

  Groetjes Jolanda

  Beantwoorden
 2. We hebben interesse in een harlekijn koningspoedel pup.
  Toch zouden wij eventueel eerst eens op voorhand willen kennismaken mét het moededier en mét de kwekers.
  Mvg katty

  Beantwoorden
 3. Beste,

  Helaas hebben wij in een half jaar tijd 2 van onze drie honden in moeten laten slapen. We denken nu aan een koningspoedel of meerkleurige poedel en wel een teefje.
  Heeft u toevallig puppy’s of krijgt u die binnenkort.
  Wat zijn de kosten voor een teefje, ik hoor graag van u.

  groeten van Toine en Ellen

  Beantwoorden
  • Hallo Toine en Ellen,
   Wat een ellende! Ik moet er niet aan denken. Op dit moment hebben wij geen pups. Ik heb jullie ook een pm gestuurd.

 4. Hallo Yvonne, we hebben je naam van Ellen de dierenarts in Riethoven gekregen. We zijn al een tijdje op zoek naar een koningspoedel ook om zelf te trainen als hulphond voor mijn partner met reuma. Wanneer verwacht u weer pups? Is er al een wachtlijst?
  Of kent u nog andere goede fokkers in de omgeving we wonenzelf in Waalre vlakbij.
  Tot horens
  Cora Baltes

  Beantwoorden
 5. Dag Yolande,
  We hebben elkaar eerder vanavond telefonisch gesproken. Wij zijn geïnteresseerd in een harlekijn pup. We horen graag van je als er nieuws is. Hartelijke groet, Esmeralda

  Beantwoorden
 6. graag had ik geweten wanneer jullie volgende nest hebben ik zie graag bruin met wit koningspoedel heb zelf een abrikoos middenslag

  Beantwoorden
  • Hallo Chantal, Ik heb je ook een privebericht gestuurd. We verwachten in juli weer een nestje. Het beste kun je me via privemail laten weten of je op de wachtlijst wilt, dit is vrijblijvend. ymollen@gmail.com

 7. Hallo, wanneer er onverhoopt toch een annulering van een potentieel baasje komt van een teefje van het kruising nestje Poedel x Tibetaan, zou u mij dit dan willen laten weten? Ik vind het een geweldige kruising en past precies bij wat wij zoeken. (we zijn wel echt opzoek naar een teefje.)
  Vriendelijk groeten, Claudia

  Beantwoorden
 8. Goede avond
  Ben allang op zoek naar een konings poedel puppy en hoop dat jullie mij meschien kunnen helpen liefst zou ik een mannetje maar mag ook teefje zijn

  Met vriendelijke groeten
  Anne Marie mistre

  Beantwoorden
 9. Hallo, ik ben me aan het verdiepen in het nemen van een hond. Een party poedel vind ik prachtig.
  Ik zou graag een privé mail krijgen hoeveel het kost. Hoe het zit met allergische reacties. Hoe groot deze poedels ongeveer worden. Moet je lang wachten als je besluit een poedel te willen kopen?

  Beantwoorden
 10. Dag Yolande,
  Op onze zoek toch naar een geschikt hond , sommige van ons gezin redelijk allergisch zijn voor honden, kwamen wij bij de tibitaanse terrier uit. Een labradoedel zou ons ook passen maar wij willen niet mee doen aan die rage. Zo leek ons een kruising tibitaanse terrier x poedel ook zeer geschikt. Hebben jullie April tijdens de volgende loopsheid nog door een poedel laten dekken ??

  Beantwoorden
 11. Hallo, ik zie hierboven dat er al eerder interesse is getoond in de kruisingpups van April. Hebben jullie weer een nestje in de planning? Zo ja, enig idee wanneer ongeveer?
  Groeten, Freek

  Beantwoorden
  • Hallo Freek
   Ik heb je intussen al een PM gestuurd. Wee hebben inderdaad weer een nestje in de planning staan voor de zomer 2016.
   groeten,
   Yolande

  • We verwachten pas weer een nestje in de zomer van 2016. Dan zal Puzzle haar eerste nestje krijgen. Ik zal op de site de aankondiging plaatsen.

  • Hallo Cor,
   We hebben maar heel zelden dat we een volwassen poedel ter herplaatsing aangeboden krijgen. Wanneer je een mailtje naar ymollen@gmail.com stuurt, zetten we je op de lijst.
   groeten,
   Yolande mollen

 12. Hallo,
  Onze Noah is een hele mooie grijze koningspoedel dame en als ze over c.a. 3-4 maanden loops wordt wil ik haar graag laten dekken door een knappe reu. Als ik kies voor jullie reu wat kan dan de kleur zijn van de pups en wat is de prijs voor een dekking?

  Graag zie ik een reactie tegemoet.
  Vriendelijke groeten,
  Ingrid

  Beantwoorden
 13. Och helemaal verliefd 😍😍 Al een tijdje op zoek naar een meerkleurige koningspoedel
  Ik ben van België is het zo dat we geen diertjes mogen binnen voeren voor 16 weken ?
  Is er binnenkort een nestje of een wachtlijst
  Groetjes Peggy

  Beantwoorden
 14. Hallo Yolande,

  Wij hebben een grijze koningspoedel dame van bijna 6 en zouden er op enig moment graag eentje bij willen hebben. Zou je mij op de hoogte willen houden als je weer een nestje krijgt?

  Dank en groeten, Marja

  Beantwoorden
  • Hallo Martje,
   Helaas stuurt de site niet alle berichten meer door waardoor ik die van jou i.i.g. gemist heb. Ik had dit jaar geen nest tot nu toe maar verwacht eind september wel een nestje. Wanneer je nog interesse hebt kun je me het beste even mailen op ymollen@gmail.com.
   groetjes

 15. Beste,

  Wij zijn een jong gezin uit Belgie. Onze dochter is 9 jaar en wij zijn een gastgezin geweest voor een labradoodle genaamd Queby. Wij zijn zeer geïnteresseerd in de koningspoedel omdat de karaktereigenschappen perfect binnen ons gezin passen. De verzorging is gekend aangezien we dit ook voor Queby deden. We wonen in de kempen heel landelijk en met een grote tuin. De hondenschool is vlakbij en we zijn klaar om een extra gezinslid te ontvangen. We hebben zelfs al een naam in gedachten. We hebben hier zeer goed over nagedacht en denken dat we “Trippel” een goede thuis kunnen geven. Mijn echtgenoot is leerkracht en ikzelf praktijkverpleegkundige in een artsenpraktijk in het dorp ik werk deeltijds en de school is op wandelafstand van thuis uit dus de ideale wandeling voor de hond en dochter..graag hadden we eens kennis gemaakt met jullie en de honden. Wanneer zou dit passen?
  Met vriendelijke groeten,
  Liesbeth, Stijn en Axelle

  Beantwoorden

Plaats een reactie