Meerkleurige koningspoedels |zoekt U een pup ?

Puppies!

Qate is 2 oktober 2019 bevallen van 8 gezonde pups. Alle puppies hebben een baasje gevonden.

Koningspoedel
Qate, de aanstaande moeder
meerkleurige
Doedel (poedel) de vader

Om een filmpje te kijken van het grut, klik hier

—————————————————

Qate en Oksy zijn ouders !

Koningspoedel
Oksy
Poedel
Qate

Half mei 2018 kregen wij een prachtig gekleurd nestje te krijgen van deze toppers!

Beiden zijn HD vrij, vWD vrij (DNA) en PRA vrij (DNA).

Intussen zijn ze 4 weken en  al hele hondjes om te zien. Ze hebben allemaal een liefdevol huis gekregen.

harlekijn
mooie harlekijnen
koningspoedel
lekker spelen
poedel
prachtig kereltje
poedel
lekker eigenwijs
koningspoedel
actie!

____________________________________

Whoopy heeft een pracht nestje!

De echo had het goed; op 12 mei 2017 heeft Whoopy poedel5 mooie pups gekregen. Moeder en kinderen doen het heel goed. Oksy, de trotse papa houdt het nestje goed in de gaten.

poedel
Trotse mama
De 5 pups lekker aan de maaltijd!

.

Meerkleurige koningspoedels

8 oktober is Puzzle bevallen van 8 pups. 7 reutjes en 1 teefje. Helaas is 1 reutje overleden maar de rest groeit goed. De vader van de pups is Jetty’s majestic Midnight Sky.

koningspoedel poedel poedelpup koningspoedelpup meerkleuren poeldel parti poedel poedelpups

Ook pups van een week kunnen al dromen……: https://youtu.be/d-Rx9ptnIXA

—————————————————————————————————————————————

28-08-2015 is Whoopy bevallen van 6 prachtige pups! Het zijn 4 reutjes en 2 teefjes. Moeder en kinderen doen het erg goed. Sommige pups zijn nu na 1 week al verdubbeld in geboortegewicht.
Alle 6 pups hebben een warm nest gevonden!

sable
Sable and tan teefje
meerkleurig
6 stuks op een rij
Harlekijn
Harlekijn teefje
koningspoedel
Silversand met witte reu
Poedel
Black and tan reu

Ze worden steeds groter:

Koningspoedel
Silversand and tan reu
black and tan
mooie koppies
sable
Sable and tan teefje

 Op 5 weken leeftijd:

Silversand Poodle
Kyran, Silversand and white
Black and tan poodle
Frits en zus
Harlekijn poedel
Harlekijn
Silversand poedel
Ted, Silversand and white

 7 weken leeftijd:

silversand met wit

black and tan

sable
sable teefje

meerkleurige koningspoedels

Bij interesse kunt u bellen of mailen. (zie contactpagina)
___________________________________________________________________________

De pups worden bij ons in de huiskamer geboren en groeien daar ook op te midden van het gezin. Ze zijn op 8 weken leeftijd klaar om naar een nieuwe baas te gaan en zijn dan bench zindelijk. Bij mooi weer spelen de pups veel in de tuin en leren daar en binnen alles kennen wat in een normaal gezin voor komt. We nemen ze na de eerste enting mee langs de straat om aan de riem en verkeer te wennen.

Onze honden (de ouderdieren) zijn geröntgend op HD en hierop negatief bevonden. Jaarlijks worden ze gecontroleerd op PRA (Progressieve Retina Atrofie) een ziekte die blindheid kan veroorzaken.

Ze worden ingeënt en ontwormt volgens schema van de dierenarts. Sinds 2013 is het verplicht de pups te laten chippen om zodoende zicht te krijgen op malafide fokkers. Uiteraard worden onze pups ook gechipt.

Helaas zit een door de Rvb erkend stamboom er voor onze pups niet in. Wel worden ze geregistreerd bij de Europese Meerkleurige poedelvereniging en krijgen van die vereniging een stamboom.

Pup kopen? Kijk eens op de LICG checklist: Klik hier

Wij zijn blij dat alle pups van onderstaand nest kunnen rekenen op een fijn thuis!

Geboren 18-06-2014                                              

meerkleurige koningspedels
Brindle Harlekijn
meerkleurige koningspoedels
Het hele nest met van alles wat.

De pups, nu 2 weken oud.

Gisteren de eerste ontworming gekregen, hier waren ze niet blij mee. De oren zijn open en de ogen beginnen ook open te gaan. Bij enkelen zie je al echt een oogje glinsteren.

koningspoedel pup meerkleuren koningspoedel meerkleurige koningspoedel pups meerkleurige koningspoedelpup meerkleurige koningspoedelpup meerkleurige koningspoedelpup meerkleurige koningspoedelpup

Pups 2 1/2  week

Bekijk een filmpje van de pups:

Koningspoedels pups

Pups 4 1/2 week oud:

2014-07-16 13.58.22 2014-07-16 13.58.29 2014-07-16 13.58.49 2014-07-16 14.00.15 2014-07-16 14.08.54 2014-07-17 14.27.59 2014-07-17 14.29.27 2014-07-17 14.35.41

Nieuw filmpje van de pups op 4 1/2 week leeftijd klik:

Koningspoedels pups na hun 1e bad.

Ongeveer ieder jaar hebben we één nestje koningspoedels pups per teef afhankelijk van de conditie waarin de teef zich bevindt. Hieronder staan foto’s van pups van de afgelopen jaren. Deze zijn niet meer te koop. Er is maar 1 nest gepland voor het voorjaar van 2014. Indien je interesse hebt in een pup kun je een bericht achterlaten of bij de contactpagina onze contactgegevens opzoeken.

Een filmpje van vader met zijn kroost:

https://www.youtube.com/watch?v=f-EL973u6Lg&feature=youtu.be

____________________________________________________________________________

Onderstaande foto’s zijn pups van vorige nesten, deze zijn allemaal al naar een goed huis.

Koningspoedelpups

parti koningspoedel pups

koningspoedel pups

pup

puppy koningspoedel

poedel

31 gedachten over “Meerkleurige koningspoedels |zoekt U een pup ?”

 1. graag zou ik willen weten wanneer er ongeveer weer poedel pups worden verwacht ik ben al enige tijd op zoek naar een bruine reu ik zou ook graag willen weten wat de prijs klassen bij u is

  met vriendelijke groeten corina

  Beantwoorden
  • Hallo Corina,
   De eerstvolgende nesten worden rond april/ mei verwacht. Voor prijzen kan je me het beste een mailtje sturen naar ons emailadres dat bij “contact” staat: ymollen@gmail.com of bellen.
   Groeten,
   Yolande

 2. Goede avond,

  Ik ben op zoek naar een harlekijn middenslag/koningspoedel pup. Wat zijn de mogenlijkheden voor mij, en kunnen jullie iets voor mij betekenen.

  Groetje Vera

  Beantwoorden
 3. Ik zoek al lang naar een koningspoedel en zou graag weten wanneer er eentje voor ons bij zou kunnen zitten de kleur zou heel.graag een wite hebben
  groetjes katja

  Beantwoorden
 4. Al heel lang aan het denken dat ik een koningspoedel wil , maar ze zijn blijkbaar heel moeilijk te vinden tegenwoordig .Waar zou ik ze kunnen vinden ? Met welke kostprijs moet ik rekening houden ? We hebben al een hondje ( mix )daar wordt alle dagen drie keer mee gewandeld … Maar zouden graag nog één bij willen .

  Beantwoorden
 5. Geachte waar bevindt uw kennel zich in Nederland en hoeveel vraagt u voor de pups?Zijn ze met stamboom? Zijn er nog pups beschikbaar?

  Vrienlijke groet Marie-Louise

  Beantwoorden
  • Hallo Marie-Louise,
   Ik heb je ook een PM gestuurd. We wonen in Valkenswaard bij Eindhoven. Onze pups hebben geen stamboom omdat de RvB dit niet toelaat. Je mag me altijd mailen voor meer vragen.
   Groetjes,
   Yolande

 6. Hallo graag zou ik willen weten of u nog een reutje beschikbaar heeft en of er nog een nestje komt dit jaar?
  Alvast bedankt voor uw reactie,
  Groetjes Natasja

  Beantwoorden
 7. Beste Jac en Yolande Mollen,

  Jullie poedels zijn prachtig! Ik las op de site dat jullie pas in juli weer een nestje verwachten. Kennen jullie nog een andere betrouwbare fokker van ‘parti-poedels’?
  Zou ik daar de adresgegevens van mogen ontvangen?

  Met vriendelijke groeten,
  Janneke

  Beantwoorden
 8. Wij zijn op zoek naar een koningspoedel pup om op te leiden als therapiehond voor onze dochter (of eigenlijk samen met onze dochter) welke pdd-nos en adhd heeft. Krijgen jullie binnenkort ook pups en wat moeten wij doen om hier voor op de (wacht)lijst te komen.

  Gr. Naomi

  Beantwoorden
  • Hallo Naomi,
   Poedels en hun kruisingen zijn inderdaad ideaal als therapie/ hulphond. We wachten met smart op de loopsheid van onze Whoopy. Op dit moment hebben we een wachtlijst maar dat wil niet zeggen dat al deze mensen ook daadwerkelijk een pup nemen. Om op de wachtlijst te komen kun je even een mailtje sturen naar ons privé-adres: ymollen@gmail.com. Dan sta je er op.
   Groeten,
   Yolande

  • Hallo Carmen,
   Ik heb je een PM gestuurd. We verwachten eind augustus een nestje. Herplaatsers hebben we op dit moment niet.
   groeten,
   Yolande

 9. ik heb altijd een klein poedeltje gehad van kindsbeen tot nu hadden we er 3 na elkaar
  ik ben verhuisd en woon nu veel groter en heb een grote tuin 1075 m2. Nu heb ik de ruimte voor een koningspoedel waar ik al heel lang van droom, Ik scheer en onderhoud de hond zelf wat een hobby is geworden. wanneer heb je pups en wat kosten deze ze krijgen zeker een goede thuis, bezoeken kan.

  Beantwoorden
  • Hallo Peter, men zegt wel eens “eens een poedel, altijd een poedel” en jij bent daar ook het bewijs van :-). Wij zijn ongeduldig aan het wachten op Puzzle die loops moet worden deze maand, ze zal dan gedekt gaan worden. Op dit moment is er wel een wachtlijst dus wanneer je daar op wilt, stuur je het beste een berichtje naar mijn privemail: ymollen@gmail.com. De prijs voor een poedel is 900 euro, dit is inclusief vaccinaties, ontworming, chip en afstammingsbewijs. Je krijgt ook een puppypakketje mee met een dekentje en wat voer, riempje en speeltjes.Ik dacht echter te zien dat je in Belgie woont. In dat geval zijn we wettelijk verplicht de pup te houden tot 15 weken leeftijd, daar zijn dan wel extra kosten aan verbonden. Mocht je meer willen weten, bel of mail gerust.

 10. Hallo, wij hebben een labrador teef en zouden graag met haar een nestje labradoodles willen fokken. Ze heeft al 2 labrador-nestjes voortgebracht en nu voor haar laatste nest zouden we graag willen kruisen met een koningspoedel. Hoe staan jullie hier tegenover?

  Beantwoorden
  • Hallo Inge,
   Wij staan niet negatief tegenover het kruisen van rassen. Wel vinden wij het belangrijk dat mensen weten hoeveel werk het fokken inhoudt maar daar zijn jullie al 2x achtergekomen. Ik moet er bijzeggen dat de kruising Koningspoedel x Labrador geen echte Labradoodles geeft. Technisch gezien kun je dan nog steeds verharende honden krijgen. Dat is niet erg wanneer je daar eerlijk tegenover de kopers over bent. Pas vanaf de 2e generatie krijg je cijfermatig de helft niet verharende doodle.

 11. Hallo,

  Graag wil ik weten of er ook een grote harlekijn abrikoos poedel bestaat.
  Ik heb ze wel in toy formaatje gezien, maar zelf ben ik meer voor de grote poedels.
  Of zijn de abrikoos poedel harlekijn te vinden onder de naam meerkleurige poedels?
  Weet u ook evt fokkers te vinden in Nederland

  Beantwoorden
 12. Ik hou van deze honden. Ik zoek nog een grijze weet iemand waar je gezonde en op een vertrouwelijke manier een grijze koningspoedel kan vinden?

  Beantwoorden
  • Hallo,
   Het is moeilijk een blauwe/ silver grote poedel te vinden, ik heb weinig ervaring met fokkers van de éénkleurige poedels. Gebruik je gezond verstand wanneer je bij een fokker op bezoek gaat en vraag of je eens kennis mag komen maken met hen en hun honden.
   Succes met de zoektocht!
   Groeten,
   Yolande

  • Hallo Yvonne,
   We krijgen begin mei een nestje van Whoopy en Oksy. Eind van het jaar hopen we weer op een nestje van Puzzle. Wanneer je geinteresseerd bent, kun je een mailtje sturen naar ymollen@gmail.com. Dan houd ik je op de hoogte.
   Groeten,
   Yolande

Plaats een reactie